U bevindt zich hier: Home » Prefab montage
Eén aanspreekpunt
Prefab-elementen op maat
Technische en financiële oplossingen

Prefab montage: de hele klus onder één dak

Heeft u een prefab montage klus in regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort of Almere en bent u op zoek naar een goede partner? Zoek niet langer, want VS Prefab, gevestigd in Wierden, verzorgt het hele traject. Niet alleen vervaardigen wij alle prefab objecten die u kunt verzinnen, wij zorgen er ook voor dat deze netjes afgemonteerd wordt op de juiste plaats. Fijn toch, het hele traject laten uitvoeren door één partij? Met korte lijntjes komen we sowieso snel tot het gewenste resultaat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Prefab montage: wat doen wij zoal?

Zolang uw prefab object in onze werkplaats te vervaardigen is, maken wij het. Dat betekent ook dat wij deze objecten plaatsen en ter plaatse monteren op de juiste wijze. Of het nu gaat om een prefab dakkapel of een compleet dak, wij maken de puzzel en plaatsen het object. Kijk eens rond bij onze afgeronde projecten! Misschien doet u nog inspiratie op voor uw woonwensen. VS Prefab is dé specialist op het gebied van prefab en alles wat daarbij komt kijken.

dak van een huis
dak van een huis in constructie

100% garantie op uw prefab montage klus

Een dak of een dakkapel laten plaatsen is geen sinecure. Wij snappen dat u een betrouwbare partner zoekt voor uw verbouwing of nieuwbouw project. Vele tevreden klanten gingen u al voor en wij zijn pas tevreden als u dat bent. Om die reden bieden wij 100% garantie op zowel de materialen als onze dienstverlening. U hoeft zich bij ons dus geen zorgen te maken over het eindresultaat, dat zit zeker goed. Prefab montage is voor ons een dagelijkse bezigheid, dus onze experts weten waar zij over praten.

Een nieuw dak plaatsen in Utrecht en omgeving: binnen een week zijn we klaar

Niet alleen is het plaatsen van een dak in Utrecht of omgeving een duurzame oplossing, het is ook nog eens een snelle. Doorgaans plaatsen wij een nieuw dak binnen een week. Dat heeft voordelen:

● U zit niet wekenlang met een open dak

● Morgen kunt u al aan de slag met de afwerking of inrichting van de bovenste verdieping

● Geen stof meer dat dagen, weken of langer ronddwarrelt in uw huis

dak van een huis in constructie

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!

Een verbouwing of nieuwbouw klus wilt u natuurlijk bij een betrouwbare partner onderbrengen. Zorgeloos en eerlijk, daar staat VS Prefab voor. Vraag daarom vandaag een vrijblijvende offerte aan voor uw klus. Wij calculeren op basis van uw wensen en zullen hier een eerlijke prijs aan verbinden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, dan is direct contact misschien beter. U kunt ons telefonisch bereiken op 0546-248000. Mailen kan natuurlijk ook, dit kan naar info@vsprefab.nl.

Anderen bekeken ook:

Prefab HSB | Dak plaatsen Utrecht | Kapconstructie Utrecht

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Gebruik onderstaande gegevens om ons te volgen of contact op te nemen: