U bevindt zich hier: Home » dak plaatsen Utrecht
Eén aanspreekpunt
Prefab-elementen op maat
Technische en financiële oplossingen

Dak plaatsen in regio Utrecht? Zo geregeld!

Wilt u een prefab dak of kapconstructie laten plaatsen in regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort of Almere? Dan doet u natuurlijk het liefst bij een specialist, zoals VS Prefab, gevestigd in Wierden. Met onze ruime ervaring in het leveren en plaatsen van prefab daken en andere prefab elementen, zijn we de nummer één prefab bouwer in regio’s als Utrecht. Veel tevreden klanten gingen u al voor en zitten er warm en droog bij onder hun nieuwe dak.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Is uw dak aan vervanging toe? VS Prefab regelt het eenvoudig

Wilt u nieuwbouwen of is uw huidige dak aan vervanging toe? VS Prefab regelt het eenvoudig. Aan de hand van onze prefab dakelementen, is het mogelijk om in no-time een dak op een woning te plaatsen. De gehele hsb-constructie, inclusief eventuele vloeren, wanden en dakkapellen, wordt vooraf in 3D uitgewerkt. Dit zorgt ervoor dat alle elementen perfect op maat worden geproduceerd. Hierdoor is het soms dan ook mogelijk om binnen één dag de gehele nieuwe kapconstructie te plaatsen. Zo bent u als aannemer of particuliere opdrachtgever niet meer weersafhankelijk en kunt u bouwen met een strakke planning.

dak van een huis
dak van een huis in constructie

Een nieuw dak plaatsen in Utrecht en omgeving: binnen een week zijn we klaar

Niet alleen is het plaatsen van een dak in een regio als Utrecht een duurzame oplossing; het is ook een snelle oplossing, waarvan de kosten vooraf bekend zijn en waarbij u dus achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Doorgaans is het mogelijk om in één week tijd de kap te plaatsen en deze te voorzien van dakpannen. Dit heeft de volgende voordelen:

• U zit niet wekenlang met een open dak

• Morgen kunt u al aan de slag met de afwerking of inrichting van de bovenste verdieping

• Geen stof meer dat dagen, weken of langer ronddwarrelt in uw huis

Een nieuw dak plaatsen in Utrecht en omgeving: binnen een week zijn we klaar

Niet alleen is het plaatsen van een dak in Utrecht of omgeving een duurzame oplossing, het is ook nog eens een snelle. Doorgaans plaatsen wij een nieuw dak binnen een week. Dat heeft voordelen:

● U zit niet wekenlang met een open dak

● Morgen kunt u al aan de slag met de afwerking of inrichting van de bovenste verdieping

● Geen stof meer dat dagen, weken of langer ronddwarrelt in uw huis

dak van een huis in constructie

Vraag een vrijblijvende offerte voor een dak vandaag nog aan

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan voor het plaatsen van een dak in regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort of Almere. Uiteraard reiken onze diensten ook buiten deze regio’s. Voor meer informatie over onze werkwijze kunt u bellen naar 0546-248000 of mailen naar info@vsprefab.nl.

Bekijk ook eens:

Dakelementen Utrecht | Dakpannen aanbrengen | Dakpannen renovatie

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Gebruik onderstaande gegevens om ons te volgen of contact op te nemen: