U bevindt zich hier: Home » Prefab HSB
Eén aanspreekpunt
Prefab-elementen op maat
Technische en financiële oplossingen

Prefab HSB oplossingen, alles wat u kunt bedenken onder één dak

Prefab HSB elementen zijn populair. Dat is ook niet vreemd, want het is een duurzame, snelle en goedkope manier van bouwen. Van complete woningen tot daken en dakkapellen in regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort of Almere: u kunt het zo gek niet bedenken of VS Prefab, gevestigd in Wierden, produceert het. Geen verzoek is te gek, dus laat ons vooral met u meedenken. Uiteindelijk gaat het om het resultaat en wij garanderen u dat u tevreden zult zijn.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Prefab HSB, wat is het precies?

HSB staat voor houtskeletbouw en is een bouwtechniek die eigenlijk al eeuwenoud is. Hout werd in landen waar het veel te vinden was, gebruikt bij het bouwen van huizen. Echter het verschil met nu is dat we ook steen en kunststof gebruiken. Prefab staat vrij vertaald voor voorgeproduceerd. In feite is het dus een voorgeproduceerd object dat 1-op-1 te gebruiken is voor uw woning, dakkapel of andersoortige constructie.

dak van een huis
dak van een huis in constructie

In no-time een complete HSB constructie van de lopende band

Bij prefab wordt de constructie bij ons in de werkplaats geproduceerd. Op basis van uw wensen en specificaties, gaan wij aan de slag met het houten object. Op het moment dat deze gereed is, kunnen we deze plaatsen. Soms komt daar een hijskraan aan te pas. Hoe dan ook, monteren we deze binnen een handomdraai op de juiste plaats. Het grootste voordeel van prefab HSB is de snelheid. In tegenstelling tot reguliere bouw, zit u maar heel kort in de troep van een verbouwing.

Een nieuw dak plaatsen in Utrecht en omgeving: binnen een week zijn we klaar

Niet alleen is het plaatsen van een dak in Utrecht of omgeving een duurzame oplossing, het is ook nog eens een snelle. Doorgaans plaatsen wij een nieuw dak binnen een week. Dat heeft voordelen:

● U zit niet wekenlang met een open dak

● Morgen kunt u al aan de slag met de afwerking of inrichting van de bovenste verdieping

● Geen stof meer dat dagen, weken of langer ronddwarrelt in uw huis

dak van een huis in constructie

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw prefab HSB project.

Geen vraag of verzoek is voor ons vreemd. Zolang we een goed plan hebben, kunnen wij het voor u maken. Benieuwd naar wat wij zoal gedaan hebben met prefab HSB? Kijk eens rond bij onze projecten. Bent u eruit wat u wilt? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Toch liever eerst even contact opnemen met één van onze experts? Bel dan naar 0546-248000 of mail naar info@vsprefab.nl.

Bekijk ook eens:

Full-black zonnepanelen | Complete casco’s | Scharnierdak Utrecht  

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Gebruik onderstaande gegevens om ons te volgen of contact op te nemen: