U bevindt zich hier: Home » kapconstructie utrecht
Eén aanspreekpunt
Prefab-elementen op maat
Technische en financiële oplossingen

Een nieuwe kapconstructie voor uw dak in Utrecht of omgeving nodig?

Staat u op het punt om een nieuwe kapconstructie op uw woning in regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort of Almere te plaatsen? Laat ons alle zorgen uit handen nemen. VS Prefab, gevestigd in Wierden, is de alleskunner op het gebied van (prefab) dakconstructies. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een offerte aan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kapconstructie regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort of Almere nodig? Zo gaan wij te werk

Een goede kapconstructie boven uw hoofd in een regio als Utrecht, het is een primaire levensbehoefte. VS Prefab is de hofleverancier van de regio als het gaat om prefab dakconstructies. Alles begint bij een plan, welke wij samen met u nauwkeurig opstellen. Vanaf het moment dat u er zeker van bent dat het plan staat, gaan wij in de werkplaats aan de slag met het prefab frame. Zodra deze klaar is, plaatsen wij deze op het afgesproken moment op de juiste plek. Hoe fijn is dat? Alles onder één dak bij dé specialist op het gebied van prefab woonideeën.

dak van een huis
dak van een huis in constructie

Prefab kapconstructies zijn goed voor uw portemonnee

Prefab is bij uitstek de manier van bouwen om enigszins kosten te besparen. Doordat ruim de helft van het werk al in de werkplaats gebeurt, besparen we tijd en dus geld. Geld dat u natuurlijk voor iets anders kunt gebruiken. Wist u trouwens dat prefab bouwen ook veel duurzamer is? We rijden namelijk maar één keer naar uw woning om het dak te plaatsen en af te monteren. Dat is milieuvriendelijker dan wekenlang op een neer rijden, zoals bij reguliere bouw.

Een nieuw dak plaatsen in Utrecht en omgeving: binnen een week zijn we klaar

Niet alleen is het plaatsen van een dak in Utrecht of omgeving een duurzame oplossing, het is ook nog eens een snelle. Doorgaans plaatsen wij een nieuw dak binnen een week. Dat heeft voordelen:

● U zit niet wekenlang met een open dak

● Morgen kunt u al aan de slag met de afwerking of inrichting van de bovenste verdieping

● Geen stof meer dat dagen, weken of langer ronddwarrelt in uw huis

dak van een huis in constructie

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw kapconstructie in Utrecht of elders in Nederland

Bij een beslissing over een compleet dak gaat u niet over één nacht ijs. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u graag meer zou willen weten over onze werkwijze en onze producten. U kunt daarom telefonisch contact met ons opnemen via 0546-248000 of een mail sturen naar info@vsprefab.nl. Bent u er al uit? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Anderen bekeken ook:

Prefab kapconstructie | Prefab montage | Complete casco’s

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Gebruik onderstaande gegevens om ons te volgen of contact op te nemen: