U bevindt zich hier: Home » Prefab dakelementen
Eén aanspreekpunt
Prefab-elementen op maat
Technische en financiële oplossingen

Prefab dakelementen: duurzaam en snel bouwen

Bouwen met prefab dakelementen is de meest duurzame en snelle manier om te bouwen. Bovendien halen wij niet wekenlang uw huis in regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort of Almere overhoop met de verbouwing. En ook zeker niet onbelangrijk: bouwen met prefab dakelementen bespaart u ook nog eens enorm veel geld. Hoe VS Prefab, gevestigd in Wierden, dat doet? Dat leggen we u graag uit.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Prefab dakelementen zijn duurzaam

In tijden waarin termen als duurzaamheid, klimaatneutraal en 0-emissie u om de oren vliegen, weet u dat er noodzaak is om duurzaam te verbouwen. Maar wat echt duurzaam is aan prefab bouwen en daarmee onderscheidend ten opzichte van reguliere bouw? Wij rijden niet iedere dag op en neer naar onze klus om verder te gaan waar we zijn gebleven. Wij plaatsen de dakelementen in één dag en besparen daarmee veel CO2-uitstoot.

dak van een huis
dak van een huis in constructie

De snelste manier van bouwen

Daarnaast is bouwen met prefab dakelementen onovertroffen de snelste manier van bouwen. Bij reguliere bouw werkt men iedere dag een stukje verder. Eerst aan het verwijderen van de oude dakelementen en daarna aan de bouw van het houten framewerk en de rest. Ook de ramen worden dan apart gemonteerd. Dit alles is bij prefab al gebeurd in de fabriek. Althans van de opbouw. Dat maakt dat wij nog dezelfde dag als waarop wij de oude dakelementen verwijderen al grotendeels klaar zijn met de opbouw. Sneller is niet mogelijk.

Een nieuw dak plaatsen in Utrecht en omgeving: binnen een week zijn we klaar

Niet alleen is het plaatsen van een dak in Utrecht of omgeving een duurzame oplossing, het is ook nog eens een snelle. Doorgaans plaatsen wij een nieuw dak binnen een week. Dat heeft voordelen:

● U zit niet wekenlang met een open dak

● Morgen kunt u al aan de slag met de afwerking of inrichting van de bovenste verdieping

● Geen stof meer dat dagen, weken of langer ronddwarrelt in uw huis

dak van een huis in constructie

Uw portemonnee merkt het verschil ook, vraag daarom vandaag een vrijblijvende offerte aan

Niet in de laatste plaats is het ook goed om te weten dat u met prefab dakelementen veel geld bespaart ten opzichte van reguliere bouw. Dit omdat wij in onze werkplaats al 75% van het werk kunnen doen in het allerhoogste tempo, terwijl bouwen op locatie stap voor stap gaat. En tijd kost nu eenmaal geld. Heeft u vragen over onze producten of onze werkwijze? Bel ons op 0546-248000 of mail naar info@vsprefab.nl voor meer informatie.

Anderen bekeken ook:

Dak plaatsen Utrecht | Prefab HSB | Schoorstenen Prefab

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Gebruik onderstaande gegevens om ons te volgen of contact op te nemen: