U bevindt zich hier: Home » Schoorstenen prefab
Eén aanspreekpunt
Prefab-elementen op maat
Technische en financiële oplossingen

Prefab schoorstenen, al dat prefab is, vindt u bij ons

Van prefab daken en dakkapellen tot prefab schoorstenen, waaronder een schoorsteen op maat, in regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort of Almere. U leest het goed, ook voor prefab schoorstenen kunt u terecht bij VS Prefab, gevestigd in Wierden. Zolang uw bouwobjecten te vervaardigen zijn in onze werkplaats, zijn ze te bestellen. Een mooi dak kan niet zonder een mooie schoorsteen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte op voor een schoorsteen op maat, of neem contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Prefab schoorstenen, stucwerk of steenstrips

De prefab schoorstenen van VS Prefab zijn er in twee uitvoeringen: stucwerk of steenstrips. Voor de steenstrips geldt dat deze worden gezaagd (tenzij anders gewenst) uit dezelfde stenen waarmee de rest van het project is gemetseld. Zo weet u 100% zeker dat er geen kleurverschil zit tussen de schoorsteen en de rest van het object. Alle prefab schoorstenen zijn standaard voorzien van venuslood of loodvervangers. Goede isolatie is natuurlijk vereist. Er is ruime keuze in de afdekkappen van de schoorsteen. Deze zijn leverbaar in composiet en RVS.

dak van een huis
dak van een huis in constructie

Hoe werkt het bij rieten daken?

Krijgt uw woning een rieten dak of een gedeeltelijke rieten dak? Voor de brandveiligheid is het goed om te weten dat onze schoorstenen standaard worden uitgerust met een vonkengaas tussen de pootjes. Zo’n vonken gaas, of vonkenvanger voorkomt dat er vonken op uw dak terechtkomen. Bij rieten daken zijn vonken natuurlijk gevaarlijk. Daarom is een vonkengaas essentieel. Een rieten dak is prachtig, maar veiligheid staat voorop. Dat beseffen wij ons bij VS Prefab terdege.

Een nieuw dak plaatsen in Utrecht en omgeving: binnen een week zijn we klaar

Niet alleen is het plaatsen van een dak in Utrecht of omgeving een duurzame oplossing, het is ook nog eens een snelle. Doorgaans plaatsen wij een nieuw dak binnen een week. Dat heeft voordelen:

● U zit niet wekenlang met een open dak

● Morgen kunt u al aan de slag met de afwerking of inrichting van de bovenste verdieping

● Geen stof meer dat dagen, weken of langer ronddwarrelt in uw huis

dak van een huis in constructie

Vraag uw vrijblijvende offerte vandaag nog aan voor een schoorsteen op maat

Natuurlijk wilt u een eyecatcher op uw dak. Een schoorsteen is dan bij uitstek geschikt. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw schoorsteen op maat. Heeft u nog vragen over onze producten of onze werkwijze? U kunt ons dagelijks bereiken via 0546-248000 of per mail naar info@vsprefab.nl.

Bekijk ook eens:

Complete casco’s | Dakelementen Utrecht | Dakpannen renovatie

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Gebruik onderstaande gegevens om ons te volgen of contact op te nemen: