U bevindt zich hier: Home » Prefab dakconstructie
Eén aanspreekpunt
Prefab-elementen op maat
Technische en financiële oplossingen

Prefab dakconstructie: klaar in een handomdraai

Een prefab dakconstructie van VS Prefab, gevestigd in Wierden, staat sneller dan u waarschijnlijk denkt. Of het nu gaat om een villa, utiliteitsbouw of een doorsnee woning, het meeste werk vindt bij ons in de fabriek plaats. Uiteraard verzorgen wij ook de eventuele additionele diensten, zoals montage en bouw van bijvoorbeeld een vliering.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Prefab dakconstructie binnen een dag, hoe doen jullie dat dan?

Deze terechte vraag horen wij vaker. De truc bij een prefab dak plaatsen, is dat het meeste werk in de werkplaats gebeurt. Op het moment dat wij met elkaar in zee gaan, maken we een plan. Wij calculeren dan wat er aan materiaal nodig is en wat de afmetingen van de prefab dakconstructie moeten worden. Vervolgens vervaardigen wij in onze werkplaats het complete gevaarte en leveren deze af op de afgesproken dag. Voor ons in het dan nog slechts een kwestie van het prefab dak plaatsen door deze naar de juiste plek te hijsen en te monteren.

dak van een huis
dak van een huis in constructie

Het hele proces onder één dak, de ideale constructie

Waar u vroeger rekening moest houden met een dakpannenlegger, een timmerman, een glaszetter en wat al niet meer, is dat verleden tijd bij het plaatsen van een prefab dak. VS Prefab is namelijk het hele team. Bij een prefab dakconstructie wordt alles in één keer meegeleverd. Dat betekent dat u slechts met ons te maken heeft als het gaat om uw verbouwing. Korte lijntjes en makkelijk schakelen, daar staat VS Prefab voor!

Een nieuw dak plaatsen in Utrecht en omgeving: binnen een week zijn we klaar

Niet alleen is het plaatsen van een dak in Utrecht of omgeving een duurzame oplossing, het is ook nog eens een snelle. Doorgaans plaatsen wij een nieuw dak binnen een week. Dat heeft voordelen:

● U zit niet wekenlang met een open dak

● Morgen kunt u al aan de slag met de afwerking of inrichting van de bovenste verdieping

● Geen stof meer dat dagen, weken of langer ronddwarrelt in uw huis

dak van een huis in constructie

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning in regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort of Almere? Onze experts staan dagelijks voor u klaar om u geheel vrijblijvend te adviseren over het plaatsen van een prefab dak. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op. Toch liever eerst even het plan doornemen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met ons op via 0546-248000 of info@vsprefab.nl.

Ook interessant:

Prefab dakelementen | Scharnierdak Utrecht | Full-black zonnepanelen

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Gebruik onderstaande gegevens om ons te volgen of contact op te nemen: