U bevindt zich hier: Home » Full-black zonnepanelen
Eén aanspreekpunt
Prefab-elementen op maat
Technische en financiële oplossingen

Full-black zonnepanelen: de groenste én mooiste oplossing voor op uw dak

Full-black zonnepanelen zijn niet alleen zeer duurzaam, ze zijn ook nog eens de mooiste in hun soort. Neutraal zwart past eigenlijk bij iedere dak. VS Prefab, gevestigd in Wiederen, is dé expert in regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en Almere op het gebied van prefab dakconstructies en additionele dakbedekking, zoals zonnepanelen. Onze adviseurs gaan graag aan de slag om een duurzaam dak voor u uit te tekenen die ook nog eens goed in het oog ligt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Full-black zonnepanelen, wat zijn dat precies?

Wat zonnepanelen precies zijn, hoeven we u vast niet uit te leggen. Deze duurzame dakconstructie absorbeert zonlicht en zet dit om in energie die te gebruiken is in uw huishouden. Full-black zonnepanelen zijn in tegenstelling tot andere soorten volledig zwart. Dat wil zeggen: de panelen van deze zogenaamde polykristallijne panelen zijn volledig zwart gemaakt, wat een geheel maakt van de verschillende panelen. U ziet geen witte lijntjes meer tussen de verschillende zonnecellen.

dak van een huis
dak van een huis in constructie

Hoe gaat VS Prefab te werk?

Op het moment dat u zich bij ons een vrijblijvende offerte aanvraagt, gaan we een technisch plan maken. We rekenen uit hoeveel panelen er nodig zijn voor het rendement dat u voor ogen heeft en adviseren u hierover. Als we tot een plan zijn gekomen, dan zorgen wij dat de zonnepanelen worden afgeleverd. We bevestigen de panelen nog dezelfde dag. Kortom, vanaf het moment dat u besluit om te investeren in groene energie, bent u maar één klik verwijderd van een prachtig dak met full-black zonnepanelen.

Een nieuw dak plaatsen in Utrecht en omgeving: binnen een week zijn we klaar

Niet alleen is het plaatsen van een dak in Utrecht of omgeving een duurzame oplossing, het is ook nog eens een snelle. Doorgaans plaatsen wij een nieuw dak binnen een week. Dat heeft voordelen:

● U zit niet wekenlang met een open dak

● Morgen kunt u al aan de slag met de afwerking of inrichting van de bovenste verdieping

● Geen stof meer dat dagen, weken of langer ronddwarrelt in uw huis

dak van een huis in constructie

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor full-black zonnepanelen

Duurzaamheid is tegenwoordig de norm. Investeer daarom vandaag nog in een groene oplossing die u op termijn veel geld bespaart. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Wilt u vooraf graag nog meer informatie over onze producten en/of werkwijze? Wij staan u graag telefonisch of per mail te woord via 0546-248000 of info@vsprefab.nl.

Bekijk ook eens:

Prefab dakconstructie | Prefab HSB | Dakelementen Utrecht

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Gebruik onderstaande gegevens om ons te volgen of contact op te nemen: