U bevindt zich hier: Home » Scharnierdak utrecht
Eén aanspreekpunt
Prefab-elementen op maat
Technische en financiële oplossingen

Een scharnierdak in Utrecht of omgeving laten plaatsen?

Zoekt u een betrouwbare partner voor het plaatsen van een scharnierdak in regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort of Almere? VS Prefab, gevestigd in Wierden, regelt het voor u! Een compleet scharnierdak of systeemdak is in een handomdraai geplaatst. Dat doen wij al jaren op een veilige en efficiënte manier. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Uw partner voor het complete plaatje? VS Prefab!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Een compleet scharnierdak in een regio als Utrecht: wat is het eigenlijk?

Een scharnierdak, scharnierkap of systeemdak is een dakconstructie die het meest doet denken aan een zadel van een paard. Het dak wordt aan de nok bevestigd en als het ware uitgerold over de hellende kanten van uw dak. Deze constructie bestaat uit zogenaamde sporen die de dakbedekking dragen. Het scharnier zit in de nok en houdt alles onder zich stevig vast. Een betrouwbare oplossing die vele voordelen kent.

dak van een huis
dak van een huis in constructie

De snelste oplossing voor uw dak

Het grootste voordeel van een scharnierdak is de snelheid waarmee deze te plaatsen is. Stel, u wilt uw scharnierdak in regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort of Almere laten plaatsen, dan kunnen wij dit binnen één bezoek voltooien. Omdat de meeste producten prefab worden aangeleverd, is het een kwestie van monteren. We beginnen met het vastzetten van het scharnier in de nok en rollen vervolgens het complete dak uit. Hierna is het slechts een kwestie van afmonteren en klaar is Kees!

Een nieuw dak plaatsen in Utrecht en omgeving: binnen een week zijn we klaar

Niet alleen is het plaatsen van een dak in Utrecht of omgeving een duurzame oplossing, het is ook nog eens een snelle. Doorgaans plaatsen wij een nieuw dak binnen een week. Dat heeft voordelen:

● U zit niet wekenlang met een open dak

● Morgen kunt u al aan de slag met de afwerking of inrichting van de bovenste verdieping

● Geen stof meer dat dagen, weken of langer ronddwarrelt in uw huis

dak van een huis in constructie

Vraag nu uw geheel vrijblijvend offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dak of heeft u vragen over onze werkwijze of onze producten? Onze experts helpen u graag verder. Zij staan dagelijks voor u klaar en zijn bereikbaar op 0546-248000. Mailen kan natuurlijk ook, dit kan naar info@vsprefab.nl. Nog efficiënter is het om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij berekenen dan wat nodig is en komen met een eerlijk voorstel. U kunt dan zelf bepalen of u ons inschakelt.

Ook interessant:

Dakpannen aanbrengen | Full-black zonnepanelen | Prefab kapconstructie

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Gebruik onderstaande gegevens om ons te volgen of contact op te nemen: