U bevindt zich hier: Home » dakelementen utrecht
Eén aanspreekpunt
Prefab-elementen op maat
Technische en financiële oplossingen

Dakelementen in Utrecht en omgeving: bestellen, plaatsen, klaar!

Complete dakelementen in één keer op uw woning in regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort of Almere: VS Prefab, gevestigd in Wierden, maakt het waar. Het enige wat u hoeft te doen, is uw specifieke wensen aan ons doorgeven en wij gaan aan de slag. Het kost ons slechts een dag om uw dakelementen in een regio als Utrecht af te monteren. Wij gaan ’s ochtends aan de slag en als u aan het eind van de dag thuiskomt, is uw dak aangebracht.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Dakelementen in regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort of Almere laten plaatsen, hoe wij dat doen.

Onze werkwijze is simpel. Op het moment dat u een vrijblijvende offerte aanvraagt, maken wij een eerlijke calculatie van het project. Wij geven u advies over wat het beste past bij uw woning en dan komen we samen tot een plan. Nadat het technisch ontwerp akkoord is, gaat men in de fabriek aan de slag. Uw dakelementen worden gereedgemaakt. We spreken vervolgens een dag af en plaatsen alles diezelfde dag.

dak van een huis
dak van een huis in constructie

Dakelementen in een regio als Utrecht, nergens zo duurzaam en snel als bij VS Prefab

Duurzaamheid is een belangrijke voorwaarde voor velen die een huis (ver-)bouwen. Niet alleen wilt u dat uw dakelementen een lange levensduur kennen, we denken ook aan het milieu. Daarom gebruiken wij louter goedgekeurde materialen die slijtvast zijn en tegen een stootje kunnen. Storm, regen, hagel of sneeuw: de dakelementen van VS Prefab overleven alles. En het leukste is: de dakelementen hebben wij er regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort of Almere in een handomdraai op zitten.

Een nieuw dak plaatsen in Utrecht en omgeving: binnen een week zijn we klaar

Niet alleen is het plaatsen van een dak in Utrecht of omgeving een duurzame oplossing, het is ook nog eens een snelle. Doorgaans plaatsen wij een nieuw dak binnen een week. Dat heeft voordelen:

● U zit niet wekenlang met een open dak

● Morgen kunt u al aan de slag met de afwerking of inrichting van de bovenste verdieping

● Geen stof meer dat dagen, weken of langer ronddwarrelt in uw huis

dak van een huis in constructie

Dakelementen in Utrecht of elders in Nederland laten plaatsen, vraag nu uw offerte aan

Nu bent u ongetwijfeld nieuwsgierig naar de kosten, toch? Laat ons u daarom een globale kostencalculatie aanbieden. Wij doen dit graag en bovendien vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Toch liever eerst even één van onze specialisten spreken? Dat kan natuurlijk ook. U kunt ons telefonisch bereiken op 0546-248000 of mailen naar info@vsprefab.nl.

Ook interessant:

Dakpannen aanbrengen | Dakpannen renovatie | Dak plaatsen Utrecht

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Gebruik onderstaande gegevens om ons te volgen of contact op te nemen: