U bevindt zich hier: Home » dakpannen renovatie
Eén aanspreekpunt
Prefab-elementen op maat
Technische en financiële oplossingen

Zijn uw dakpannen aan renovatie toe? Laat ons helpen

Een dakpannen renovatie in een regio als Utrecht, Amsterdam, Amersfoort of Almere, is geen kleine onderneming, maar wel heel erg nodig soms. Door storm kunnen dakpannen naar beneden zijn gewaaid, of is door verschuiving een lekkage ontstaan. Ook voor dakpannen geldt dat er een maximale levensduur op zit, al mag u ervan uitgaan dat dakpannen heel lang meegaan. Het kan ook zijn dat u eens een andere dakpan op uw dak zou willen zien. Er zijn genoeg redenen om een dakpannen renovatie te overwegen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Dakpannen renovatie, waar moet ik allemaal op letten?

Dakpannen leggen is op zich eenvoudig, maar er zijn toch wel wat dingen waar u moet letten. Bijvoorbeeld dat u goed oplet of u de juiste maten voor uw houtwerk gebruikt. Daarnaast is het ook praktisch om onderaan het dak te beginnen. Dakpannen schuift u namelijk op elkaar en niet onder elkaar om ze goed te laten sluiten. Vergeet daarbij niet de onderste pannen vast te zetten.

dak van een huis
dak van een huis in constructie

Het complete dak aanpakken

Dakpannen zijn slechts de beschermlaag van uw dak. Om er zeker van te zijn dat u er de komende decennia droogjes bij zit, is een inspectie van de dakconstructie misschien geen gek idee. VS Prefab, gevestigd in Wierden, kan eenvoudig beoordelen of uw dak nog voldoende stevig en betrouwbaar is en u adviseren wanneer er ook andere reparaties nodig zijn.

Een nieuw dak plaatsen in Utrecht en omgeving: binnen een week zijn we klaar

Niet alleen is het plaatsen van een dak in Utrecht of omgeving een duurzame oplossing, het is ook nog eens een snelle. Doorgaans plaatsen wij een nieuw dak binnen een week. Dat heeft voordelen:

● U zit niet wekenlang met een open dak

● Morgen kunt u al aan de slag met de afwerking of inrichting van de bovenste verdieping

● Geen stof meer dat dagen, weken of langer ronddwarrelt in uw huis

dak van een huis in constructie

Dakpannen renovatie, vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Om een goed beeld te vormen van wat uw dak precies nodig heeft, denken we graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 0546-248000 of per mail naar info@vsprefab.nl. Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan een vrijblijvende offerte op via onderstaande button. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een scherpe offerte met u te bespreken.

Ook interessant:

Prefab dakconstructie | Prefab kapconstructie | Schoorstenen Prefab

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Gebruik onderstaande gegevens om ons te volgen of contact op te nemen: