U bevindt zich hier: Home » Prefab kapconstructie
Eén aanspreekpunt
Prefab-elementen op maat
Technische en financiële oplossingen

Prefab kapconstructie: eenvoudig en snel

Een prefab kapconstructie is de toekomst. Niemand wil meer weken in de rotzooi zitten tijdens een verbouwing. Binnen een dag twee dakkapellen laten plaatsen? Een complete prefab kap plaatsen in een week op een locatie in regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort of Almere? Voor VS Prefab, gevestigd in Wierden, is dat eerder regel dan uitzondering. En wat hebben we daarvoor nodig? Alleen een goed plan en datum die u uitkomt. Wij zorgen vervolgens dat het werk snel is gedaan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Prefab kapconstructie, duurzaam en betrouwbaar

Prefab kapconstructie zijn zeer duurzaam. Niet alleen worden de kapconstructies opgetrokken uit eerlijk gewonnen materialen, wij rijden als specialist in regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en Almere hooguit twee keer heen en weer om uw prefab kapconstructie of prefab kap te plaatsen. Zo dragen wij een steentje bij aan het milieu. Maar is een prefab dakconstructie dan wel net zo betrouwbaar? Uiteraard, wij garanderen jarenlang plezier van uw constructie.

dak van een huis
dak van een huis in constructie

Hoe lang duurt een prefab kap plaatsen?

Zoals aangegeven duurt het zeer kort om een prefab kap te plaatsen. Het meeste werk vindt namelijk al plaats in onze werkruimte. Wij gaan met het plan aan de slag in onze werkplaats en zorgen ervoor dat uw dak precies gaat passen. Op het moment dat we klaar zijn, prikken we met u een datum en leveren en monteren wij af. Afhankelijk van de complexiteit van de constructie en de grootte, zijn wij niet langer dan een week bezig om alles te plaatsen. Vergelijk dat eens met reguliere bouw!

VS Prefab: dé prefab kap specialist van Utrecht en omgeving

Veel tevreden klanten gingen u al voor. Wij zijn dan ook niet voor niets de prefab kap specialist van regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en Almere. Laat u vooral inspireren door projecten die wij eerder hebben afgerond. U zal zien dat niets ons te gek is en zolang het in onze werkplaats te vervaardigen is, doen wij dat. Het monteren op locatie hoort natuurlijk ook bij de klus. Fijn, toch? Zo’n complete oplossing inclusief dakpannen en afwerking onder één dak bij VS Prefab?

Een nieuw dak plaatsen in Utrecht en omgeving: binnen een week zijn we klaar

Niet alleen is het plaatsen van een dak in Utrecht of omgeving een duurzame oplossing, het is ook nog eens een snelle. Doorgaans plaatsen wij een nieuw dak binnen een week. Dat heeft voordelen:

● U zit niet wekenlang met een open dak

● Morgen kunt u al aan de slag met de afwerking of inrichting van de bovenste verdieping

● Geen stof meer dat dagen, weken of langer ronddwarrelt in uw huis

dak van een huis in constructie

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor een prefab kapconstructie

Zolang wij het kunnen maken in onze werkplaats, doen wij dat. Wilt u met een van onze adviseurs uw wensen bespreken? Neem dan gerust contact met ons op via 0546-248000 of per mail naar info@vsprefab.nl. Of vraag direct een vrijblijvende offerte op voor uw prefab kapconstructie.

Ook interessant:

Prefab montage | Schoorstenen Prefab | Prefab dakconstructie

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Gebruik onderstaande gegevens om ons te volgen of contact op te nemen: