U bevindt zich hier: Home » dakpannen aanbrengen
Eén aanspreekpunt
Prefab-elementen op maat
Technische en financiële oplossingen

Dakpannen aanbrengen: voor u een hele onderneming, voor ons een klusje

Nieuwe dakpannen aanbrengen op uw woning in regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort of Almere, dat is geen eenvoudige klus. Bovendien is het ook gevaarlijk als u dit nog nooit heeft gedaan. VS Prefab, gevestigd in Wierden, legt ze daarom graag voor u. Wij werken hierbij uiteraard volgens de veiligheidsvoorschriften, maar wel efficiënt en snel. Zo houden wij dit karwei heel goed betaalbaar voor u. Daarnaast heeft u volledige garantie op onze diensten en de dakpannen die wij leveren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Dakpannen aanbrengen, onze werkwijze

Of het om een nieuwbouwwoning gaat of een renovatie, onze werkwijze is steevast hetzelfde. U kunt bij ons eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen, waarna wij een calculatie voor u doen. Zo weet u vooraf exact wat u mag verwachten. Als u akkoord bent, dan maken we samen een afspraak voor het moment dat we aan het karwei beginnen. Het leveren van de dakpannen en het aanbrengen duurt doorgaans hooguit een dag.

dak van een huis
dak van een huis in constructie

VS Prefab staat voor gegarandeerde kwaliteit

Wij geloven in onze producten en onze diensten. Daarom bieden wij altijd volledige garantie op het aanbrengen van de dakpannen. Ook op onze producten die wij leveren, zoals de dakpannen zelf, zit volledige garantie. Hiermee zijn wij dé betrouwbare partner voor het leveren en monteren van complete dakoplossingen en prefab constructies. Kijk vooral eens rond in de projecten die wij tot nu toe naar volle tevredenheid van onze klanten hebben uitgevoerd.

Een nieuw dak plaatsen in Utrecht en omgeving: binnen een week zijn we klaar

Niet alleen is het plaatsen van een dak in Utrecht of omgeving een duurzame oplossing, het is ook nog eens een snelle. Doorgaans plaatsen wij een nieuw dak binnen een week. Dat heeft voordelen:

● U zit niet wekenlang met een open dak

● Morgen kunt u al aan de slag met de afwerking of inrichting van de bovenste verdieping

● Geen stof meer dat dagen, weken of langer ronddwarrelt in uw huis

dak van een huis in constructie

Vraag nu gelijk een vrijblijvende offerte aan voor het aanbrengen van uw dakpannen

Nieuwsgierig naar ons werk en de dakpannen die wij leveren? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor dakpannen en montage. Een goed en vooral dicht dak boven uw hoofd is namelijk een primaire levensbehoefte. Voor meer informatie kunt ook telefonisch bereiken op 0546-248000 of mailen naar info@vsprefab.nl.

Anderen bekeken ook:

Prefab dakelementen | Scharnierdak Utrecht | Kapconstructie Utrecht

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Gebruik onderstaande gegevens om ons te volgen of contact op te nemen: